Man en vrouw staan in etalage te kijken bij de makelaar
28 - 40 uur

Binnendienst medewerker schadeverzekeringen

Voor onze locatie in Lelystad zijn wij op zoek naar een binnendienstmedewerker particulieren. Als binnendienstmedewerker ben je verantwoordelijk voor het voeren van klantgesprekken, het adviseren van passende verzekeringen, het wijzigen van verzekeringen en het voeren van een nauwkeurige administratie. Daarnaast ondersteun je de andere collega’s op de vestiging met administratie taken.

Functie-eisen

• Een geldig Wft diploma particuliere schadeverzekeringen of bereid dit diploma te behalen
• Ervaring in de verzekeringsbranche is een pre
• 28-40 uur per week beschikbaar
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Wij bieden

Wij bieden je een enthousiast en betrokken team van collega’s. Naast een marktconform salaris dat is afgestemd op je kennis en ervaring, zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden, zoals het behalen van aanvullende Wft- of branchediploma’s. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13de maand en een pensioenregeling zonder eigen bijdrage.

Reacties

Zie jij hierin een mooie uitdaging, heb je de nodige ambitie en zou je binnen onze organisatie je carrière verder willen ontwikkelen? stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar: bertil@lodewijkassurantien.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bertil Lodewijk, telefoonnummer 038-3761701. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.