Nieuwbouw woningen

Hypotheekadvies

Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden. Met Lodewijk Assurantiën staat u er nooit alleen voor: wij begeleiden u van de eerste oriëntatie tot uw aanvraag bij de hypotheekaanbieder.

Met een hypotheekadvies van Lodewijk Assurantiën weet u:

  • wat uw maximale hypotheek is;
  • wat uw maximale maandlasten zijn;
  • welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is;
  • hoe u de risico’s rond uw hypotheek kunt afdekken;
  • bij welke hypotheekaanbieders u het beste terecht kunt;
  • of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheekgarantie of een starterslening.
Vragen over uw hypotheek? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 038 - 376 1701

Oversluiten hypotheek

Oversluiten van uw hypotheek kan u geld besparen als de rente op uw nieuwe hypotheek lager is dan de rente die u nu betaalt. Dat betekent: lagere maandlasten! U kunt uw hypotheek ook oversluiten, omdat bijvoorbeeld uw persoonlijke situatie is gewijzigd en een andere hypotheekvorm daar beter bij past. Oversluiten kan u financieel voordeel bieden, maar u moet ook rekening houden met kosten die u betaalt voor het oversluiten van de hypotheek. Met een advies van een hypotheekadviseur van Lodewijk Assurantiën weet u wat uw mogelijkheden zijn.

Kies uw locatie

Ons hypotheekadvies is onafhankelijk. Maak het u zelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en veel deskundigheid!

 
Hypotheekadvies in Wezep

Bel 038 - 376 1701 of bezoek ons kantoor in Wezep.

Maak online een afspraak

 
Hypotheekadvies in Kampen

Bel 038 - 331 67 67 of bezoek ons kantoor in Kampen.

Maak online een afspraak

 
Hypotheekadvies in Heereveen

Bel 0513 - 46 91 21 of bezoek ons kantoor in Heerenveen.

Maak online een afspraak

 
Hypotheekadvies in Lelystad

Bel 0320 - 234 447 of bezoek ons kantoor in Lelystad.

Maak online een afspraak

Laagste hypotheekrentes

Laatste hypotheeknieuws

Meeste hypotheekrentes iets omlaag

25-01-2024

De hypotheekrentes zijn medio januari over het algemeen weer iets gedaald. Maar die daling is een stuk kleiner dan in de maanden ervoor. Een enkele hypotheekverstrekker verhoogde het rentepercentage zelf.

Huizenprijzen opnieuw omhoog

22-01-2024

Ook in het laatste kwartaal van 2023 zijn de huizenprijzen weer omhoog gegaan. Ten opzichte van de drie maanden ervoor met 3,1% en ten opzichte van een jaar geleden zelfs met 5,3%. Daarmee kwam de gemiddelde koopprijs uit op € 434.000.

Hogere hypotheek door dalende rente

03-01-2024

Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een koopwoning. Veel aspirant huizenkopers kunnen namelijk weer meer lenen omdat de hypotheekrente flink is gedaald. Na maanden van stijging ligt die nu weer op het niveau van januari 2023.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.