Senior stel op een boot

Pensioenadvies

Het pensioenstelsel in Nederland is zeker de laatste jaren sterk in beweging. Konden onze ouders nog rekenen op een gegarandeerd pensioen, voor de huidige en toekomstige generaties is de oudedagsvoorziening minder zeker. Daarnaast wordt de pensioenmaterie steeds ingewikkelder.

Pensioen advies van Lodewijk Assurantiën, dat is

  • deskundig advies
  • persoonlijk
  • inzicht in uw financiële toekomst
  • om later ook nog te kunnen genieten!
  • ook voor een pensioenregeling op maat voor werknemers

Maak een afspraak

Vragen over uw pensioen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 038 - 376 1701

Vanuit Wezep verstrekken wij specialistisch pensioenadvies voor werknemers. Wanneer u de pensioenregeling voor werknemers wilt herzien of een nieuwe pensioenregeling wil regelen voor uw werknermers maak dan een afspraak met één van onze pensioenadviseurs.

Onderscheid u als werkgever met een goede pensioenregeling!

Lees meer over pensioenadvies voor werknemers

Wanneer u de pensioen gerechtigde leeftijd bereikt ontvangt u pensioengelden. U ontvangt AOW en heeft via uw werkgever pensioen opgebouwd. Maar is dat wel voldoende? Welke wensen wilt u vervullen wanneer u met pensioen gaat? Belangrijke vragen die uw financieel adviseur met u kan doornemen. Wellicht is het verstandig om een aanvullende pensioenvoorziening te treffen.

Lees meer over individueel pensioen

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.