Stel krijgt advies van adviseur

Over ons

Lodewijk Assurantiën is een onafhankelijk financieel advies- en bemiddelingsbureau. Lodewijk Assurantiën is volledig adviesvrij op het gebied van verzekeringen, hypotheken, consumptief krediet en deelnemingen. Dat wil zeggen dat er geen contractuele verplichten zijn om financiële producten van bepaalde verzekeraars te adviseren. Voor spaar- en betaalproducten is Lodewijk Assurantiën een exclusieve samenwerking aangegaan met de RegioBank.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als klant van Lodewijk Assurantiën hebt u al uw geldzaken geregeld bij één professioneel bedrijf en hebt u één aanspreekpunt voor al uw financiële vragen. Lodewijk Assurantiën streeft naar het geven van passende adviezen, goede service en een vriendelijke en duidelijke benadering. De afhandeling van schades heeft Lodewijk Assurantiën in eigen beheer. Op deze manier wordt een snelle en efficiënte schadeafhandeling bewerkstelligd. De uitgangspunten van het advies zijn: geen onnodige risico’s lopen en niets teveel verzekeren. Lodewijk Assurantiën heeft meer dan 25.000 klanten die worden bediend door kundige en goed opgeleide medewerkers.

Vragen over onze werkwijze? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 038 - 376 1701

Lodewijk Assuradeuren B.V.

Lodewijk Assurantiën werkt samen met Lodewijk Assuradeuren B.V. Lodewijk Assuradeuren B.V. is door de onderstaande verzekeraars gevolmachtigd. Lodewijk Assuradeuren B.V. is hierdoor bevoegd om voor diverse verzekeringsvormen zelf nieuwe verzekeringen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Door de samenwerking met Lodewijk Assuradeuren gaat het aanvraagproces erg snel en kan er maatwerk worden geleverd. Hieronder staat een lijst van verzekeringsmaatschappijen die Lodewijk Assuradeuren B.V. gevolmachtigd hebben.

  • Arag Rechtsbijstand
  • ASR 
  • DAS Rechtsbijstand
  • de Zeeuwse Verzekeringen
  • Goudse 
  • Nationale Nederlanden

Stel ons gerust uw vraag